پرایمینگ گیاه باقلا برای القای مقاومت به شته سبز هلو
مشاهده سبد خرید “مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز” به سبد خرید شما اضافه شد.
۹,۹۰۰ تومان
محصول با کیفیت
پرداخت امن و آنلاین
دانلود پس از پرداخت
ضمانت بازگشت وجه
چکیده
شته سبز هلو با استفاده از خرطوم باریک خود به بافت بین سلولی گیاه نفوذ کرده و مقدار زیادی از شیره آوند آبکش را مصرف می کند. که این امر باعث ایجاد خسارات زیادی برای گیاهان میزبان می شود. پرایمینگ حالت فیزیولوژیکی از ظرفیت دفاعی تقویت شده گیاه است که به وسیله محرک های محیطی و غیر محیطی ایجاد شده و سیستم دفاعی گیاه را در مقابل آلودگی های بعدی تقویت می کند. این مقاومت می تواند از طریق تیمار با سالیسیلیک اسید و مقدار زیادی از مواد طبیعی یا ساختگی دیگر ایجاد گردد. در این تحقیق توانایی چای سبز (GTE), سالیسیلیک اسید (SA) و عصاره پوست انار (PPE) به منظور ایجاد مقاومت بر علیه شته سبز هلو روی گیاه باقلا بررسی شده است. بدین منظور دو آزمایش با عناوین پرایمینگ با انتخاب آزاد و پرایمینگ بدون انتخاب آزاد انجام شد. آزمایشات گلخانه ای نشان دادند که تیمارهای GTE, SA و PPE اثرات ممانعت کنندگی روی رشد و تکثیر این شته داشته اند. تیمار های ذکر شده با افزایش طول سیکل زندگی شته ها باعث کم شدن جمعیت شته شدند.
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پرایمینگ گیاه باقلا برای القای مقاومت به شته سبز هلو” لغو پاسخ
دسته: رشته کشاورزی
پرفروش ترین ها
طرح توجیهی ساختمان سازی + فرمول تبدیل قیمت
جزوه اصول سیستم های قدرت + نمونه سوال و پاسخنامه
امتیاز 5.00 از 5
محصولات مرتبط
شما اینجا هستید :
برای استفاده از مطالب بانک پروژه ، ذکر منبع الزامی است. تمام حقوق این سایت مربوط به بانک پروژه است.
طراحی سایت و توسعه وردپرس توسط نادر حاجی حیدری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.