بفرست برای دوستات :

مواد لازم:
پیاز متوسط  = یک عدد
گوجه‌فرنگی = یک عدد
رب گوجه‌فرنگی = ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع = یک قاشق غذاخوری
آبلیمو = ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید = دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.
روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید

نکته سلامتی :
زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمی‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث می‌شود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد.

 

 

 

 

 

منبع:

سایت آشپزآنلاین

کلیدواژه ها:

استیک شیـرماهی,استیک,شیـرماهی,ماهی,طرز تهیه استیک شیـرماهی,تهیه استیک شیـرماهی,آموزش تهیه استیک شیـرماهی,آموزش طرز تهیه استیک شیـرماهی,طرز تهیه,استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,اشپزی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *