مواد لازم:
پیاز متوسط = یک عدد
گوجهفرنگی = یک عدد
رب گوجهفرنگی = ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع = یک قاشق غذاخوری
آبلیمو = ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید = دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم.
روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید
نکته سلامتی :
زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمیکنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث میشود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد.
منبع:
سایت آشپزآنلاین
کلیدواژه ها:
استیک شیـرماهی,استیک,شیـرماهی,ماهی,طرز تهیه استیک شیـرماهی,تهیه استیک شیـرماهی,آموزش تهیه استیک شیـرماهی,آموزش طرز تهیه استیک شیـرماهی,طرز تهیه,استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,اشپزی