موادلازم:
آرد = یک پیمانه
شیر = نصف پیمانه
ماءالشعیر = ۴/١ پیمانه
نمک و فلفل و پودر سیر= کمی
زعفران آب کرده یا زردچوبه = به مقدار لازم
طرز تهیه:
این مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر ماست مانند به دست بیاد . میگوهای پاک شده را توی خمیر برنید و تو یک ظرف کوچیک که روغن توش شناور است و روغن کاملا داغ شده سرخ کنید. بعد بذارید روی دستمال آشپزخانه که روغنش بره و میل کنید.
لازم نیست که بذارید میگو قبلش پخته بشه چون که گوشتش اینقده لطیفه که سریع با سرخ کردن میپزه.
منبع:
آشپزآنلاین
کلیدواژه ها:
میگوی سوخاری,طرز تهیه میگوی سوخاری,دستور پخت میگوی سوخاری,میگو,دستور پخت میگو,طرز تهیه میگو