قالب پاورپوینت خانواده و فرزندپروری؛ مناسب برای توصیف شرایط پدر و مادر بودن است که باید در فرهنگ لغت به عنوان “سخت ترین کار در جهان” تعریف شود زیرا نحوه تربیت فرزندان بر روی آینده آنها تأثیر می گذارد.
«قالب پاورپوینت خانواده و فرزندپروری» دارای طراحی هنری، شاد و خلاقانه ای است که از آن می توان برای ارائه هایی با موضوع ازدواج و تشکیل خانواده، تربیت و پرورش کودکان، روانشناسی و سایر موضوعات مرتبط استفاده کرد.
با استفاده از «قالب پاورپوینت خانواده و فرزندپروری» در مورد خانواده و فرزند پروری مثبت صحبت کنید و رازهای پشت پدر و مادر عالی بودن را کشف و ارائه دهید! اینفوگرافیکهای ما که کاملاً قابل ویرایش هستند، به ارائه شما ارزش افزوده میدهند، زیرا به شما کمک میکنند دادههایی را ارائه دهید که به توضیح کلامی زیادی نیاز دارند.
در این قالب پاورپوینت تصاویری از والدین و فرزندشان به طور داستان گونه و زیبا به تصویر کشیده شده است.
مشخصات قالب پاورپوینت خانواده و فرزندپروری
تعداد اسلایدهای قالب : در مجموع 32 اسلاید
اندازه صفحه قالب : ۵۴۰ در ۹۶۰ پیکسل
نسبت نمایش قالب : ۱۶:۹
پسوند قالب:pptx
زبان قالب : فارسی
قابل اجرا در نرم افزار : پاورپوینت ۲۰۰۳ به بالا
در ادامه نمایی از تمامی اسلایدهای «قالب پاورپوینت خانواده و فرزندپروری» را مشاهده می کنید.
با آرزوی سلامتی و خوشبختی برای خانواده و فرزندان تان!
فرزندپروری (پرورش کودک) فرایند تقویت و حمایت از پیشرفت فیزیکی، عاطفی، اجتماعی و فکری فرزند از نوزادی تا بزرگسالی است. پرورش به جنبههای رشد و نمو و تربیت کودک منهای رابطه ژنتیکی با پدر و مادر توجه دارد.
معمولاً والدین بیولوژیک وظیفه پرورش کودک را به عهده دارند، علاوه بر این دولت ها و انجمنها نیز در این مورد نقش بازی میکنند. در مورد کودکان یتیم یا رها شده وظیفه مراقبت از کودکان را به سرپرستان غیر هم خون یا پرورشگاه میسپارند.
محققان دانشگاه سیمون فرازر در کانادا در مطالعه ای که در مجله PLOS One منتشر شد، نشان دادند که طول تلومرها در زنانی که فرزندان بیشتری داشتند، بلندتر از زنانی بود که کودکان کمتری داشتند؛ به همین دلیل فرزندآوری بیشتر، پیری دیرتر را برای زنان به همراه دارد.
روش های فرزندپروری با توجه به دوره تاریخی، نژاد/قومیت، طبقه اجتماعی و سایر خصوصیات اجتماعی متفاوت است. علاوه بر این، تحقیقات تأیید می کنند که تجربه شخصی والدین از نظر روان شناختی، به ویژه در پی تجربیات نامطلوب، می تواند به شدت بر حساسیت والدین و نتایج نحوه فرزند پروری آنها تأثیر بگذارد.