مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز

۹,۹۰۰ تومان

محصول باکیفیت

محصول با کیفیت

پرداخت امن و آنلاین

دانلود پس از پرداخت

ضمانت بازگشت وجه

ضمانت بازگشت وجه

چکیده

شته سبز هلو(Myzus persicae)  یکی از آفات مهم درختان میوه هسته دار مانند هلو و گوجه است. علاوه بر این ازگیاهان زراعی یکساله مانند باقلا, گوجه فرنگی, سیب زمینی, چغندر قند و علف های هرز نیز تغذیه می نماید. در این تحقیق توانایی چای سبز (green tea) به منظور ایجاد مقاومت بر علیه شته سبز هلو روی گیاه باقلا بررسی شده است. بدین منظور یک آزمایش فنوتیپی و یک آزمایش مولکولی انجام شد. نتیجه آزمایش فنوتیپی نشان داد که چای سبز اثرات ممانعت کنندگی روی رشد و تکثیر شته سبز هلو داشته است. این تیمار با افزایش طول سیکل زندگی شته ها باعث کم شدن جمعیت شته می شود. نتیجه آزمایش مولکولی نشان داد که  چای سبز با افزایش بیان ژن کیتیناز گیاه باقلا توانسته است در این گیاه مقاومت القاء کند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرفروش ترین ها

محصولات مرتبط

شما اینجا هستید :