مشخصات محصول :

بفرست برای دوستات :
قالب پاورپوینت کودکانه حیوانات

قالب پاورپوینت حیوانات بامزه،‌ مجموعه ای از اسلایدهای کارتونی زیبا است که در مجموع 28 اسلاید دارد و در زمینه آن از نقاشی کارتونی حیوانات کوچک و بزرگ بسیار دوست داشتنی استفاده شده، که می تواند برای ارائه و آموزش های مربوط به کودکان و دانش آموزان دبستانی استفاده شود.

در جلد یا همان اسلاید اول «قالب پاورپوینت حیوانات بامزه» از تصاویر حیواناتی مانند نهنگ کارتونی ، اسب آبی و زرافه بعنوان پس زمینه استفاده شده است. روی بدن نهنگ ، به عنوان محل قرار گیری عنوان موضوع آموزشی در نظر گرفته شده است.

سبک رابط کاربری «قالب پاورپوینت حیوانات بامزه» به قدری زیبا و جالب است که به سادگی می تواند توجه کودکان را به خود جلب کرده و بر سرعت یادگیری آنها تاثیرات مثبتی بگذارد.

اسلایدهای محتوای «قالب پاورپوینت حیوانات بامزه» از الگوهای کارتونی حیوانات کوچک و بزرگ تشکیل شده است.

در اسلاید 25 کد رنگ های به کار رفته در طراحی این قالب آورده شده که می توان از آن ها برای سفارشی سازی قالب استفاده کرد. و سه اسلاید پایانی این قالب به نمادهایی قابل ویرایش اختصاص داده شده که می توان از آن ها در ایجاد تغییرات دلخواه خود در «قالب پاورپوینت حیوانات بامزه» استفاده کنید.

مشخصات قالب پاورپوینت حیوانات بامزه

تعداد اسلایدهای قالب : در مجموع 28 اسلاید
اندازه صفحه قالب :  ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل
نسبت نمایش قالب : ۱۶:۹
پسوند قالب : pptx
زبان قالب : فارسی
قابل اجرا در نرم افزار : پاورپوینت ۲۰۰۳ به بالا

در ادامه نمایی از تمامی اسلایدهای « قالب پاورپوینت حیوانات بامزه » را مشاهده می کنید.

آرزوی موفقیت در کار ، زندگی و سلامتی شما را دارم!

قالب پاورپوینت حیوانات بامزه

معرفی نرم افزار پاورپوینت :

مایکروسافت پاورپوینت (به انگلیسی: Microsoft PowerPoint) یک برنامه ارائه گزارش و توسعه یافته برای سیستم‌عامل‌های مایکروسافت ویندوز و Mac OS می‌باشد. در بسیاری از موارد به همراه کسب و کارها، برای آموزش و پرورش نیز استفاده می‌شود.

از مزیت‌ها و برتری‌های این نرم‌افزار به دیگر نرم‌افزارهای گروه آفیس شرکت مایکروسافت، ابزار اصلاح خودکار غلط ‌های املایی (به انگلیسی: Auto Correcting) می‌باشد.

به‌طور کلی هر برنامهٔ رایانه‌ای که بتوان با آن متن و تصویر و فیلم و مانند آن را بر روی پرده نمایش داد را پاورپوینت یا پرده‌نگار می‌نامند.

پاورپوینت (PowerPoint) در ابتدا توسط کمپانی «فورثاوت» و با نام اولیه «پرزنتر» و برای سیستم عامل مکینتاش در سال ۱۹۸۷ طراحی شد. در اوت همان سال، مایکروسافت فورثاوت را با قیمت ۱۴ میلیون دلار خریداری کرد و به این ترتیب پاورپوینت تبدیل به بخش گرافیکی مایکروسافت شد.

این نرم‌افزار به‌طور رسمی در ۲۲ می ۱۹۹۰ و مصادف با تاریخ انتشار ویندوز ۳٫۰ انتشار یافت و تاکنون نسخه‌های فراوانی از آن برای سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش منتشر شده‌است.

پاورپوینت نرم‌افزاریست که هم‌اکنون ۹۵ درصد سهم نرم‌افزارهای ارائه کنفرانس در بازار جهانی را داراست؛ همچنین قابل توجه است که بیش از یک میلیارد نسخه از آن بر روی رایانه‌های جهان نصب شده و تخمین زده می‌شود که در جهان در هر ثانیه ۳۵۰ بار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انیمیشن (Animations) :

با کلیک بر زبانه Animations در این نرم افزار، مجموعه ای از افکت‌های انیمیشنی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. با کلیک بر روی یک شی در اسلاید (مانند تصویر، متن، شکل و…) و سپس کلیک بر روی یکی از انیمیشن‌ها، آن شی انیمیشن می‌گیرد (مثلاً انیمیشن به وجود آمدن یا انیمیشن حرکت، تغییر رنگ و…).

همچنین امکان دادن چند نوع انیمیشن به یک شی نیز وجود دارد. از پاورپوینت ۲۰۱۰ زبانه انیمیشن شکل تازه ای به خود گرفت و انیمیشن‌های جدیدی افزوده شد.

به‌طور کلی انیمیشن‌هایی که می‌توان روی تصاویر، متن‌ها و… ایجاد کرد به ۴ دسته تقسیم می‌شوند. انیمیشن‌های ورود (Entrance Effects)، انیمیشن‌های تاکید (Emphasis Effects)، انیمیشن‌های خروج (Exit Effects) و انیمیشن‌های پویشگر (Motion paths Effects).

انیمیشن‌های ورود برای به وجود آمدن یک شی کاربرد دارند. انیمیشن‌های تأکید کارهایی مانند تغییر رنگ، اندازه، چرخش و… را روی شی انجام می‌دهند. انیمیشن‌های خروج سبب محو شدن و از بین رفتن شی می‌شوند.

انیمیشن‌های پویشگر، سبب می‌شوند شی به شیوه‌های مختلف حرکت کند.

مانند حرکت روی شعاع یک دایره، حرکت روی محیط شکل‌های مختلف مانند قلب، رعدوبرق و…. انیمیشن‌های پویشگر بیشتر برای شکل‌ها کاربرد دارند و کاربرد زیادی برای متن ندارند.

قالب آماده پاورپوینت که توسط وب سایت‌های خدماتی آماده می‌شود ممکن است دارای این انیمیشن‌ها باشند.

زمان‌بندی‌های مختلفی نیز برای اجرای انیمیشن‌ها وجود دارد. برای مثال انیمیشن‌ها همراه هم اجرا شوند (With previous)، بعد از هم اجرا شوند (After previous) یا با کلیک اجرا شوند (On click).

انیمیشن‌ها مانند ترنزیشن‌ها می‌توانند افکت‌های صوتی نیز همراه خود داشته باشند.

در کل می‌توان با این امکانات انیمیشن‌های ساده ای طراحی کرد. برای مثال خود شرکت مایکروسافت در نسخه ۲۰۱۰ پاورپوینت، انیمیشن کوتاهی طراحی شده با همین نسخه پاورپوینت قرار داده که موضوعش قوانین یک ارائه (کنفرانس) است.

ترنزیشن (Transition) :
ترنزیشن‌ها افکت‌هایی هستند که هنگام تغییر اسلاید پخش می‌شوند. مثلاً اسلایدها می‌توانند هنگام تغییر، مانند صفحات یک کتاب ورق بخورند یا هنگام تغییر اسلاید، اسلایدی که از آن رد می‌شویم مانند کاغذی مچاله شود یا مانند شیشه بشکند و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *