مشخصات محصول :

بفرست برای دوستات :
سینک ظرفشویی استیل

هر محصول ویژگی و مشخصات خاص دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی و مالی طرح لازم است این خصوصیات بدرستی شناخته شوند. شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم‌گیری‌های لازم در انتخاب روش عملیات تولیدی و محاسبه بعدی مورد نیاز خواهد بود.

معرفی اجمالی پروژه تولید سینک ظرفشویی استیل

برای اینکه بهره برداری و کاربرد سینک ظرفشویی را بهتر درک کنیم ابتدا از آن تعریفی ارایه می نماییم . سینک ظرفشویی بیشتر برای شستن ظروف به خصوص در آشپزخانه های منازل استفاده می شود.

انواع سینک ظرفشویی بر حسب نوع استفاده

الف : سینک ظرفشویی یک لنگه
ب) سینک ظرفشویی دو لنگه

که هدف ما در این طرح تولید سینک ظرفشویی یک لنگه می باشد.

معرفی محصول

محصول تولیدی مورد نظر عبارت است از:

ظرفشویی استیل که بیشتر در آشپزخانه جهت شستشوی ظروف و کارهای مشابه به کار می‌رود، این محصول از لگن و یک سینی تشکیل یافته است.

انواع متداول آن به صورت یک لگنه و دو لگنه موجود می‌باشد که بسته به محل و موقعیت مصرف از هر یک از انواع آن استفاده می‌شود، در جاهایی که مورد مصرف با تراکم کاری بیشتر باشد از نوع دو لگنه آن استفاده می‌شود.

مشخصات فنی

مشخصات ابعادی سینک یک لنگه عبارتند از:

طول: ۱۰۰سانتیمتر
عرض: ۵۰ یا ۸۰ سانتیمتر
ارتفاع: ۵/۳ سانتیمتر

سوابق تولید

این محصول دارای سابقه تولید دیرینه‌ای می‌باشد ولی در کشورمان بعد از جنگ تحمیلی مورد استفاده فراوان قرار گرفته است و تولید آن طبق آمار اعلام شده از طرف سازمان صنایع و معادن اولین واحد صنفی مشابه در سال ۱۳۷۰ در استان گلستان واقع در بندر ترکمن تولید ۱۰۰ تن در سال شروع به تولید نموده که توضیحات کاملتر را در جدول شماره (۱-۱) موجود در فایل بررسی می‌نماییم.

کاربرد محصول

این ظرفشویی که از نوع یک لگنه می‌باشد و به منظور تسهیل در شستشوی ظروف در مصارف خانگی و غیره کاربرد دارد.

مصرف کنندگان

سینک ظرفشویی به عنوان محصول نهایی به صورت یک ظرف لگنی مناسب برای شستن و قرار دادن ظروف آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و در اندازه‌های مختلف در کابینت‌های چوبی و فلزی قرار گرفته و نصب می‌شود امروزه در اکثر آپارتمان‌ها و منازل و رستوران‌ها به نحوی از نوع مشابه این محصول استفاده می‌نمایند.

بررسی نیاز جامعه

با توجه به گسترش زندگی آپارتمانی و ماشینی تقریباً، هیچ کارایی قابل جانشینی با این محصول وجود ندارد تقریباً یکه تاز میدان می‌باشد البته انواع مختلف سینک تولید شده در بازار موجود می‌باشد مانند: انواع استیل یا نوع لعاب‌دار و… که رقابت‌هایی بین آنها به چشم می‌خورد.

فهرست :
مقدمه
فصل اول : کلیات و سوابق
۱-۱- معرفی اجمالی پروژه
۲-۱- معرفی محصول
۳-۱- سوابق تولید
۴-۱- کاربرد محصول
۵-۱- مصرف کنندگان
۶-۱- بررسی نیاز جامعه
فصل دوم : طراحی تولید
۲-۱- فرآیند تولید
۲-۲- نمودار فرآیند تولید
۳-۲- مواد اولیه و منابع تأمین آنها
۴-۲- ابزار ماشین آلات و منابع تأمین آن
۵-۲- برنامه‌ریزی زمان بندی شده طرح
۶-۲- ظرفیت تولید
۷-۲- پلان سالن تولید
۸-۲- بررسی جایابی و محل طرح
فصل سوم : نیروی انسانی
۱-۳- نیروی انسانی مورد نیاز
۲-۳- حقوق و دستمزد
۳-۳- شرح وظایف پرسنل
۴-۳- سازماندهی نیروی انسانی
فصل چهارم : زمین و ساختمان مورد نیاز
۱-۴- زمین
۲-۴- ساختمان واحد تولید
۳-۴- ساختمان خدمات و پشتیبانی
۴-۴- ساختمان سازی
۵-۴- پلان کلی طرح
فصل پنجم : انرژی و تاسیسات
۱-۵- انرژی برق مورد نیاز کارخانه
۲-۵- انرژی آب
۳-۵- انرژی سوخت
۴-۵- ارتباطات
۵-۵- تأسیسات حرارتی
۶-۵- تأسیسات برودتی
۷-۵-تجهیزات اطفای حریق
۸-۵- وسایل و ماشین آلات حمل و نقل
فصل ششم : محاسیات مالی طرح
۱-۶- محاسبه سرمایه کل طرح و منابع تأمین آن
۲-۶- سرمایه ثابت طرح
۳-۶- سرمایه در گردش
۴-۶- هزینه تولید سالیانه
۵-۶- هزینه‌های ثابت و هزینه‌های متغیر تولید
۶-۶- محاسبه قیمت تمام شده محصول
۷-۶- محاسبه قیمت فروش محصول
۸-۶- محاسبه نقطه سر به سر
۹-۶- محاسبه سود ناخالص طرح
۱۰-۶- محاسبه سود خالص طرح
۱۱-۶- دوره برگشت سرمایه
۱۲-۶- ارزیابی مالی و اقتصادی طرح
منابع و مآخذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *