پودر نشاسته ذرت 21 گرم یا سه قاشق غذاخوری
شیر یه پیمانه
شکر به میزان دلخواه
موز یک عدد رنده شده
گردو یک عدد رنده شده
هل سبز یک سوم قاشق چای خوری
نشاسته و شیر رو با هم مخلوط کنید تا کاملا نشاسته در شیر حل بشه . اگه حس کردین نشاسته خوب حل نشده مایع رو صاف کنید
بعد شکر رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت کم . و مرتب هم بزنید . حرارت کم باشه تا مایع به اهستگی ببنده اینجوری طعم دسر بهتره . غلظتش مث فرنی که شد از روی حرارت بردارین و موزی که با رنده درشت رنده کردین + گردو + هل رو اضافه کنید . در ظرف دلخواهتون سرو کنید . روی ظرف رو با سلفن خوب بپوشونید . این کار رو حتتتتما انجام بدین تا روی دسر نبنده . بزارین در یخچال به مدت سه ساعت
بعد نوش جان
منبع : khoshmazehayekhonegi.persianblog.ir