من اندازه مواد لازم این هلیم رو معمولا چشمی میریزم . پس ببخشید اگه اندازه دقیقی نمیگم چون هلیم پر گوشت خیلی باشه خوشمزه نیست برخلاف تصور بعضیا .
من دو و نیم پیمانه پلوپز بلغور گندم رو با نیم پیمانه جوپرک گذاشتم از شب قبل خیس بخوره . فرداش با 4 برابر میزان این مواد آب ریختم توی قابلمه نچسب و روی حرارت تا بپزن . اگه بازم نیاز به اب داشت حتما اب جوشیده بریزین . گوشت رو در ظرفی جدا بپزین با نمک و زردچوبه . وقتی بلغورها پختن گوشت رو با گوشت کوب بکوبین . توی غذا ساز هم میتونید بریزین ولی با گوشت کوب بهتره . بلغورهای پخته رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد بریزین توی غذاساز یا میتونید همینجور داغ با گوشن کوب کمی بکوبین . حالا نکوبین هم مهم نیست چون بلغوره دیگه…خودش نرمه . ولی این کار باعث میشه ظاهر بهتری داشته باشه هلیم . بعد گوشت ها رو با بلغور ها مخلوط کنید بزارین روی حرارت . خوب باید هم بزنید . حوصله داشته باشین . بعد نمک و گلاب نصف استکان و شیر یه چهارم استکان اضافه کنید . حالا توی ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و زردچوبه و دارچین هم توی همون روغن با پیاز های سرخ شده یه تفت کوچیک بدین تا عطرش بلند بشه (بجای روغن میتونید کره استفاده کنید) و بریزین توی هلیم .
هلیم غذاییه که شورش خوشمزه تره ولی بازم به ذایقه خودتون بستگی داره
میتونید گوشت رو با بلغور بپزید و بعد گوشت ها رو از مواد بیرون بیارین و ریش ریش کنید
ریختن گلاب و شیر دلخواهیه
نوش جان
منبع : khoshmazehayekhonegi.persianblog.ir