ایندفه کیکی که درست کردم بجای روکش خامه از یه روکش پرتقالی استفاده کردم که دستورش رو مینویسم .
طرز تهیه روکش پرتقالی:
شکر به میزان لازم
نشاسته ذرت 1قاشق مرباخوری
آب پرتقال 1لیوان
پودر ژله نصف بسته (پرتقالی
خامه 2قاشق غذاخوری
نشاسته و آب پرتقال و شکر که حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .
پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط کردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند شود . بعد آن را روی کیک ریخته ودر یخال میگذاریم و اجازه میدهیم کیک کاملا ببندد
منبع : khoshmazehayekhonegi.persianblog.ir