با دوستان خود به اشتراک بزارید :

ایندفه کیکی که درست کردم بجای روکش خامه از یه روکش پرتقالی استفاده کردم که دستورش رو مینویسم .

طرز تهیه روکش پرتقالی:

شکر به میزان لازم

نشاسته ذرت 1قاشق مرباخوری

آب پرتقال 1لیوان

پودر ژله نصف بسته (پرتقالی

خامه 2قاشق غذاخوری

نشاسته و آب پرتقال و شکر که حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .

پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط کردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند شود . بعد آن را روی کیک ریخته ودر یخال میگذاریم و اجازه میدهیم کیک کاملا ببندد

منبع : khoshmazehayekhonegi.persianblog.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

✅ برای اطلاع از جدیدترین مطالب، عضو کانال تلگرام بانک پروژه شوید. 👇